За нас

Atanas and Vanya Balkanski

Атанас и Ваня Балкански

Атанас и Ваня са двойка, която обича Природата, походите в планината и здравословния живот. Атанас е квалифициран планински водач, който често организира спортни събития в града и ръководи трекинг групи в планината.

Като изпълнителен директор на НАТЮР БГ, Атанас е стратегът и двигателят на компанията, който я придвижва напред към нови територии.

Ваня е нашият продуктов мениджър, който се грижи за проучването и разработване на нови, здравословни хранителни рецепти, които да отговарят на високите стандарти за био и пълноценна храна - както и на потребностите на клиентите ни, които държат на здравословния и естествен начин на живот.

Mariyan Balkanski

Мариян Балкански

Мариян е човекът, който захранва компанията с енергия и ентусиазъм. Той е активен, динамичен и разговорлив. Като отговорник за износа на компанията, неговата задача (и очевидно естествен талант!) е да установява бизнес партньорства и да ги развива във взаимно продуктивна и удовлетворяваща посока. Сред страстите на Мариян са шофирането и практикуването на различни спортове - колкото по-близо до Природата, толкова по-добре.

Boryana Balkanska

Боряна Балканска

Боряна искрено обича хората и вярва, че всеки може да бъде най-доброто, на което е способен. В НАТЮР БГ нейната функция е управлението на продажби и маркетинг, а специалното й умение да забелязва дори най-дребните детайли в работния процес. Боряна е старателна, внимателна и търпелива. Тя харесва дългите разходки в планината и практикува всякакви видове спорт. Говорейки за новости, Боряна изпитва любопитство към опознаването на различни култури и традиции, на които се натъква при пътуванията си из България, Европа и света.

Atanas Balkanski
Атанас обича Природата, походите в планината и здравословния живот. Той е квалифициран планински водач, който често организира спортни събития в града и ръководи трекинг групи в планината.

Като изпълнителен директор на НАТЮР БГ, Атанас е стратегът и двигателят на компанията, който я придвижва напред към нови територии.

Атанас Балкански

Изпълнителен директор
Vanya Balkanska
Ваня е нашият продуктов мениджър, който се грижи за проучването и разработване на нови, здравословни хранителни рецепти, които да отговарят на високите стандарти за био и пълноценна храна - както и на потребностите на клиентите ни, които държат на здравословния и естествен начин на живот.

Ваня Балканска

Продуктов мениджър
Mariyan Balkanski
Мариян е човекът, който захранва компанията с енергия и ентусиазъм. Той е активен, динамичен и разговорлив. Като отговорник за износа на компанията, неговата задача (и очевидно естествен талант!) е да установява бизнес партньорства и да ги развива във взаимно продуктивна и удовлетворяваща посока.

Сред страстите на Мариян са шофирането и практикуването на различни спортове - колкото по-близо до Природата, толкова по-добре.

Мариян Балкански

Мениджър експорт
Boryana Balkanska
Боряна искрено обича хората и вярва, че всеки може да бъде най-доброто, на което е способен. В НАТЮР БГ нейната функция е управлението на продажби и маркетинг, а специалното й умение да забелязва дори най-дребните детайли в работния процес. Боряна е старателна, внимателна и търпелива. Тя харесва дългите разходки в планината и практикува всякакви видове спорт. Говорейки за новости, Боряна изпитва любопитство към различни култури и традиции, на които се натъква при пътуванията си из България, Европа и света.

Боряна Балканска

Мениджър на продажби и маркетинг

Семейна компания

Занимаваме се с производство и износ на БИО, пълнозърнести продукти, направени с висококачествени съставки

Здравословен начин на живот

Ние приемаме здравословния начин на живот и вече повече от 13 години създаваме здравословни хранителни рецепти. Нашето разбиране е, че с повече здравословни възможности, повече хора ще ядат пълноценна храна и ще живеят по-добре.

Висококачествени съставки

Избираме само първокласни био суровини за производството на всички наши продукти и ги поддържаме възможно най-чисти без искуствени добавки.

Нашата история

НАТЮР БГ e семейна компания на четирима души, които познават принципите на здравословния начин на живот и имат опит в създаването на полезни хранителни продукти в продължение на повече от 13 години. Ние вярваме, че ако хората живеят по-близо до Природата и редовно се хранят с разнообразните, полезни съставки, които Природата може да им предложи, тяхното здраве, жизненост и дълголетие значително ще се увеличат.

Ето защо нашата мисия е да улесним здравословния начин на живот, като създаваме и произвеждаме био храни, които са полезни, вкусни, и лесни за консумация навсякъде и по всяко време.

За да направим нашите продукти не просто вкусни, но и пълноценни, ние избираме само първокласни био суровини за тяхното приготвяне. Поддържаме рецептите си възможно най-чисти, според естествения принцип на Природата – вместо да добавяме още и още съставки, като изкуствени оцветители и аромати, ние премахваме ненужното, докато рецептата стане съвършено проста, вкусна и пълноценна.

Нашето разбиране е, че при наличието на повече здравословни храни, повече хора ще се хранят пълноценно и ще живеят по-добре – ще се чувстват енергични, ще се засищат с по-малко и ще укрепват здравето си с всеки изминал ден.

Бизнес профил

НАТЮР БГ ЕООД  е семейна компания, която се занимава с производство и износ на БИО, пълнозърнести продукти, направени с висококачествени съставки и отговарящи на изискванията на веган общността.

През 2008г. Компанията бе вписана в Българския търговски регистър. Вече повече от десетилетие усъвършенстваме дейността си и успешно навлизаме на нови пазари, непрестанно разширявайки продуктовото си портфолио и достигайки до клиенти на няколко континента. През 1998 г. за първи път започнахме търговия със здравословни, диетични, диабетични и био храни. През 2008 г. компанията създаде своите първи пълнозърнести солети, които добиха популярност на българския и международния пазар. В момента основната ни дейност се състои в търговия на едро в Европа, Азия и САЩ. Като компания с дългогодишна история и опит в създаването и разпространението на био храни, ние произвеждаме и продукти за частни марки.

Изпълняваме персонализирани рецепти при запитване и договаряне. Гордеем се с това, че в бизнеса спазваме два основни и работещи принципа – точност и надеждност. Винаги сме плащали сметките си навреме и сме купували договорените стоки веднага. Екипът ни вярва, че името на компанията означава сигурност и почтеност, което ни помогна да установим и поддържаме многобройни стабилни и надеждни бизнес партньорства по света.

В случай, че се интересувате от нашата работа, не се колебайте да се свържете с нас!

Scroll to Top